perjantai 1. kesäkuuta 2012

Studio Elite- testikuvaukset

Moikka Tänään kävin Studio Eliten- testikuvauksissa ja... HYVIN MENI!!!Pääsin "läpi"
Ne ehdotti että tekisin mallikansion ja sitä kautta lähtisin sitten liikkeelle, ihan jees ku ite tykkäsin niistä kuvista niin miksen sitten tekis koko kansiota.

Pakko sanoo et mulla oli ennakkoluuloni siitä paikasta (oon lukenut ja kuullut kaikkee shittii), mut mun mielestä siellä oltiin ihan mukavia/tietysti ammattimaisen vakavia/pinnallisia OFC!!!! mikä on sillee normaalii :D Mutta ei siellä kukaan alkanut mua haukkumaan tai mitään muuta. Ainoo juttu mitä mä kuulin mun kaverilta (Joka istui siis käytävässä silloin kun mut kuvattii) et parille mallille oltiin räksytty kengistä + yks kuulema passitettiin pois kun sille ei löytynyt sopivia kenkiä edes Studio Eliten omasta valikoimasta. Niille räksyttiin kengistä siks koska ne eivät olleet ns. hienot tai ylipäätään sellaiset kengät joita mallit käyttää...

 OM: = Oma mielipiteeni tästä

OM: No joo, ei välttämättä kaikki älyy tulla sinne 10cm korkokengissä + kaikki ei välttämättä edes omista sellasia (tyylii 13- vuotiaat tytöntylleröt) en sit tiiä miten tiukkaa siel ollaan, sääli sitä yht mallii jos se joutu lähtee ihan tollasen jutun takii... Toivottavasti toi ei olis totta!

Päätin että hankin sen Elite- mallikansion, siihen tulee vaik mitä kaikkee:

Elite - 490€

Elite-mallikansio on erittäin kattava ja sopii mainos- tai ammattimalliksi hakevalle. Neljän erilaisessa asukokonaisuuden kuvauksessa tulee esiin mallitoimistojen arvostama muuntautumiskyky.

Neljän eri asukokonaisuuden ja hiustyylin stailaus
Neljä eri studiomeikkiä
450-500 studio- tai ulkokuvaa
Viidentoista parhaan kuvan jälkikäsittely
Henkilökohtaisen mallibookerin ohjaus mallitoimistoon hakeville
Kuvien toimitus DVD:llä (originaalit + 15 kpl muokatut)


Jos saan joskus niit kuvia itselleni, niin postaan sitten niitä tänne :)

Kuvausten jälkeen mentiin syömään ja kävin ostamassa mekon Suskin valmistujaisiin.


Tykkään tosta mekosta toooosi paljon! ^^
Makso 45€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti