maanantai 16. huhtikuuta 2012

Saturday night party!

Sorry this is only in Finnish this time

Lauantaina oli siis ne bailut joita odotin lähes koko viikon malttamattomana, eli suunnitelmana oli tämä:

Ensin piti päättää mitä mä pukisin päälle ... mulla kesti pukeutuu/laittautuu jotain 3 tuntia xDD

Loppujen lopuksi päädyin näyttämään tältä!
.
.
.
.
.
.
Snookii in the house tonight!!! xDD


No kuitenkin, tän laittautumis kriisin jälkeen pääsin vihdoin ja viimein lähtemään WOHOOO!!!
Ensin me kokoonnuttiin Inan kämpillä jossa me sitten avattiin shampanja pullo... Tai mä kyl vähän myöhästyin ja nää yhet ei jaksanut odottaa kärsivällisinä, joten se pullo oli jo kylläkin korkattuna jo ;(
Siellä sitten vietettiin aikaa ja ns. aloittelimme iltaa (kuunneltiin musaa, naurettiin, juotiin).

Kello 20.00 me sitten lähdettiin kaupungille Amarilloon syömään (Oli ihanaa kun oli pöytävaraus niin ei sitten tarvinut jonottaa yhtään). Tilattiin kaikki kanaa, ne annokset oli ihan hitsin isoja (EI MEISTÄ KUKAAN JAKSANUT SYÖDÄ KAIKKEA) ja muutenkin ne annokset näytti ihan erinlaisilta menukuvissa kuin siinä lautasella xDD Hinnoista sanon et juomat oli kaikkein kalleimpia, ruokailun aikana me juotiin vaan parit lonkerot ja naurettiin sille kun tarjoilija tuli kysymään meiltä kahdesti että mikä on Somersby?
Somersby a.k.a  "SUMMERSBYYY!" xDD

 (Se on siis siideri joka maistuu omenalta) voihan olla että me lausuttiin koko nimi "Somersby" näin ---->"Summersbyy" tavoin ja sen takia se ei ehkä heti alkuun tajunnut mitä me haluttiin xDD. Laskuksi tuli sellaset 27.30 € joista ruoka itsestään maksoi 15.50 €, siitä voitte laskee paljon noi drinkit teki sitten!

Ruokailun jälkeen me sitten suunnattiin Baarikärpäseen a.k.a TEINIHELVETTIIN siis paikka kuhisi jotain 15- vuotiaita pikku teinejä Seppälän paidoissa kännissä kuin ankat siellä pomppimassa ja esittämässä kovaa. Lopulta ne kaikki on kuitenkin ryhmittynyt vessoihin, kun yksi siellä laattaa aivonsa pihalle juotuaan kaks siiderii. Baariin ei tulla laattaamaan!!!



HONEY YOU ARE UNDERAGE ANYWAY,
 GO HOME IF U CAN`T DEAL WITH IT!!!


 (En tajuu miten ne on päässy sisään sinne) joten me ei viivytty siellä kuin about. 1 tunti ja 3 minuuttii! jonka jälkeen suunnattiin toiseen baariin ja vietettiin loppuilta/yö siellä. Hauskaa oli ja kaikkea ehti tapahtuu xDD

Kiitos kuuluu Suskille, Tupulle ja Inalle illasta <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti